Browsing by Author "A. Kemal SEÇKİN;Emrah BALADURA"
Now showing items 1-2 of 2
-
Effect of usıng some dıetary fıbers on color, texture and sensory propertıes of straıned yogurt
A. Kemal SEÇKİN;Emrah BALADURA (2012)Süzme yoğurtların kimyasal özellikleri üzerine bazı diyet liflerin kullanılmasının etkisi çalışmanın amacını oluşturmaktadır. Farklı oranlarda (% 1, % 2 ve % 3) olmak üzere elma, buğday ve bambu lifleri süzme yoğurt ... -
Gıdaların muhafazasında bakteriyosin ve bakteriyofaj uygulamaları
A. Kemal SEÇKİN;Emrah BALADURA (2010)Gıda teknolojisindeki gelişmeler ile birlikte gıdaların korunmasında kullanılan klasik yöntemlerin yanında birçok alternatif yeni teknolojilerin kullanımı gündemdedir. Gıdaların korunması alanında yapılan çalış- malarla ...