Browsing TR - Dizin by Department "MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ;EGE ÜNİVERSİTESİ;EGE ÜNİVERSİTESİ;İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ;İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ;EGE ÜNİVERSİTESİ"
Now showing items 1-2 of 2
-
Some Physicochemical Characteristics and Aroma Compounds of Izmir Tulum Cheese Produced with Different Milk Types
(2017)B u çalışmada geleneksel bir türk peynir çeşidi olan İzmir Tulum Peyniri'nin fiziksel ve kimyasal gibi bazı karakteristik özellikleri ile aroma maddeleri çalışılmıştır. 21 adet inek sütünden ve 16 adet ise inek, koyun ve ... -
Some Physicochemical Characteristics and Aroma Compounds of Izmir Tulum Cheese Produced with Different Milk Types
(2017)B u çalışmada geleneksel bir türk peynir çeşidi olan İzmir Tulum Peyniri'nin fiziksel ve kimyasal gibi bazı karakteristik özellikleri ile aroma maddeleri çalışılmıştır. 21 adet inek sütünden ve 16 adet ise inek, koyun ve ...